Hilmi YORULMAZ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Hilmi YORULMAZ 1974 Konya doğumludur. İlk Orta ve Lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden 1997 yılında mezun olmuş; aynı yıl Sarıyer Cevat Koçak Ticaret Meslek Lisesinde Coğrafya Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla Viranşehir İmam Hatip Lisesi ve Sarıyer Anadolu İmam Hatip Lisesinde Coğrafya Öğretmeni olarak çalışmıştır. 2009 – 2015 yılları arasında Beşiktaş Erhan Gedikbaşı Çok Programlı Lisesi ve Rüştü Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Yüksek Lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında yapmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Okul Müdürümüz 31 Ağustos 2015 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.