Etiket Sonuçları: Ali Osman Keçici

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Oku-yorum Yazı-yorum Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin bu yılki ilk aşaması, İstanbul ili Anadolu yakası koordinatör okulu Şile Oya-Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sn. Maviş Umay GÜMÜŞ'ün koordinesinde düzenlenen “Kutadgu Bilig Anadolu Yakası İl Paneli”nde Prof Dr. Nabi Avcı Fen Lisesi, Validebağ Fen Lisesi, Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi, İlhan Varank Fen Lisesi ve Şile Oya-Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri hazırladıkları bildirileri sunmuşlardır.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından okul müdürü Sn. Hilmi YORULMAZ’ın açılış konuşması ile başlamıştır. İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Genel Müdürlüğü temsilcisi Sn. Nurcan DEMİR ve Şile İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Okan AYHAN'ın konuşmalarının ardından panel gerçekleştirilmiştir.

İl birincisi seçilen Prof. Dr. Nabi Avcı Fen Lisesi öğrencisi Ramis Samet AKBULAK, ilimizi Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da düzenlenecek Kutadgu Bilig Türkiye Panelinde temsil edecektir.

Panelin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idaricilere teşekkür ederiz.

Şile Belediye Başkanı Sn. İlhan OCAKLI katılımcı ve misafir okulları Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde ağırlamıştır. Yemek ikramının ardından belediye araçları ile Şile’nin tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlenmiştir. Panelin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Şile Belediye Başkanı Sn. İlhan OCAKLI ve ekibine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mezun olan 36 öğrencimizden 24 ü ilk 100.000 içerisinde bulunmaktadır.

1.880.000 öğrencinin katıldığı AYT sınavında Eşit Ağırlık'ta Türkiye 542. ve 791. si okulumuzdan çıkmıştır.

2014 yılında Anadolu Öğretmen Lisesinden Sosyal Bilimler Lisesine dönüşen okulumuzun ilk SBL Mezunları büyük bir başarıya imza attılar. Öğrencilerimizi tebrik eder,  emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İstanbul Anadolu yakasının tek Sosyal Bilimler Lisesi olan okulumuzdan mezun ettiğimiz öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar dileriz.

Mezun olan 36 öğrencimizden 24 ü ilk 100.000 içerisinde bulunmaktadır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü; Şile İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi müdürlüğümüzce hazırlanan programla kutlandı.
Programa Şile Belediye Başkanı sn. Can TABAKOĞLU, Şile İlçesinde görev yapan daire amirleri, Işık Üniversitesi yetkilileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Okul Müdürümüz Hilmi YORULMAZ tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemi ile ilgili hazırlanmış olan video gösterimi yapıldı.
Şile Halk Eğitim Merkezi Tiyatro eğitmeni Hanife İNAL´ın yönettiği; senaryosunu sn. Özgür BEKTEMUR, sn. Olcay UZUN, sn. Ruken ALAY´ın yazdığı ve okulumuz öğrencilerinin rol aldığı ´´Umudun Hikayesi´´ tiyatro oyunu izleyicilerin büyük beğenisini topladı.